Onze missie in training en coaching:

het inspireren en stimuleren van professionals en organisaties om ze te helpen hun potentieel beter te benutten.

  Ons team

Trainer-Coach
Christine Verheijden

 

Christine heeft veel ervaring met het faciliteren, trainen en coachen van mensen betrokken bij interactieve processen en projecten, waarbij ze duidelijk oog heeft voor de behoeften van alle stakeholders, diversiteits- en/of integriteits-aspecten. Haar passie is bruggen te bouwen tussen verschillende culturen, tussen culturen van genders en verschillende werelden opdat mensen van verschillende culturen elkaar beter begrijpen en om conflicten te vermijden. In haar workshops en coaching richt zij zich op het verhogen van de culturele gevoeligheid, door middel van bewustmaking en het creëren van waardering voor culturele diversiteit.

Certified Coach
Edmée Schalkx

 

Edmée is een leiderschapscoach en tevens trainer van coaches. Ze heeft een groot aantal leidinggevenden op succesvolle wijze gecoached en heeft veel ervaring opgedaan met “blended learning” programma’s. Haar passie is managers te ondersteunen, die effectieve leiders willen worden en die op zoek zijn naar de beste methoden en werkwijzen om dat doel te bereiken.

Trainer-Coach
Guy Janssens

 

Guy vindt het een uitdaging om synergie te bereiken vanuit verschillende disciplines. Creativiteit, in combinatie met vakkennis en vakmanschap, staat bij hem hoog in het vaandel. Om bijzondere dingen te bereiken is het zaak gebaande paden te verlaten en onbekende wegen te verkennen. Eenduidige communicatie tussen mensen is daarbij de belangrijkste voorwaarde. Vandaar zijn fascinatie voor visual facilitation, dat deze communicatie zeer effectief ondersteunt. In zijn workshops en coaching brengt hij die fascinatie graag over vanuit zijn bedrijfservaring als bedrijfskundige en zijn didactische ervaring als docent bij de Open Universiteit.

Trainer-Coach
Victor Beverloo

 

Victor heeft meer dan 25 jaar ervaring in de productie- en supply chain industrie. Als business consultant heeft hij zich gespecialiseerd in het gebruik van informatie en technologie om bedrijfs-prestaties te verbeteren, en de bedrijfs-strategie te realiseren. Zijn aandachtsgebied is om de zakelijke doelstellingen te koppelen aan de operationele processen, zoals planning, supply chain en productie. Victor heeft een financiële achtergrond en kan daardoor daadwerkelijk de operatie, IT en financiën met elkaar verbinden.

Marketing Expert
Marianna van den Broek

 

Marianna is gediplomeerd online marketeer, copywriter en communicatieadviseur. Een allround marcom professional anno 2015, met jarenlange ervaring. Ze is degelijk van instelling en innovatief van aard. Stort zich vol overgave in elk nieuw avontuur.

General Manager
Frans Lambi

 

Frans houdt van uitdagingen en vindt organisatorische veranderingen en innovatie uitermate boeiend. Hij is ervan overtuigd dat de menselijke factor een sleutelrol speelt bij het creëren van succesvolle en duurzame organisaties. Zijn passie is zijn expertise en inzichten met anderen te delen en tegelijkertijd van anderen te leren.

Heeft u belangstelling om zelf trainer/coach te worden bij ons platform of heeft u een andere vraag, neem dan contact met ons op