Laat u inspireren door onze bedrijfstrainingen…

Training innovatie

 

Business modellering voor midden- en kleinbedrijf

Status: in ontwikkeling

 

Communiceer anders door visueel faciliteren

Status: operationeel

 

GUY

Trainer: Guy Janssens


Korte beschrijving inhoud:

Deze training is een eerste kennismaking met visueel faciliteren. Visueel faciliteren kan worden gebruikt om op een andere wijze te communiceren dan u gewend bent. Het helpt om het gemeenschappelijk begrip van een kwestie te bevorderen. De essentie van visueel faciliteren is dat u uw natuurlijke vaardigheid om in beelden te denken hanteert om eenvoudige tekeningen te maken (in combinatie met tekst), zodat u uw kijk op de zaak beter over het voetlicht kunt brengen als u met anderen communiceert. Deze werkwijze kan u helpen bij het analyseren van problemen, het verkennen van ideeën, het verduidelijken van standpunten, het illustreren van begrippen en situaties, het uitleggen van wat u bedoelt, het leren van anderen, het overdragen van kennis aan anderen enzovoorts. Het is een krachtige techniek die u professioneel kunt inzetten in een veelheid van situaties, bijvoorbeeld in de rol van trainer, coach, adviseur, docent, therapeut, zorgverlener en andere vormen van dienstverlening. U leert wat visueel faciliteren omvat, welke technieken en materialen kunnen worden gebruikt en welke de meest geschikte toepassing is bij een specifiek communicatiedoel.

 

 

Experience flow mapping

Status: in ontwikkeling

 

Simulatie & serieus gamen

Status: in ontwikkeling

 

Effectieve multidisciplinaire teams

Status: in ontwikkeling

 

Idee portfoliomanagement

Status: in ontwikkeling

 

Subsidies en fondsenwerving

Status: in ontwikkeling

 

Training logistiek

 

Vernieuwing en verbetering van logistiek en productie

Status: operationeel

 

Victor

Trainer: Victor Beverloo

 

Korte beschrijving inhoud:

De huidige supply chain kent vele uitdagingen. De supply chain moet korter, meer betrouwbaar, goedkoper en transparanter worden. Vanuit ICT perspectief zijn er ondertussen baanbrekende oplossingen voor Supply Chain voorhanden om te kunnen reageren op deze uitdagingen. Onze training combineert de uitdagingen en oplossingen op een interactieve manier, en biedt:
• Inzicht in de laatste ontwikkelingen op gebied van end-to-end supply chain
• Inzicht in de nieuwste technologieën met betrekking tot ICT-oplossingen gericht op de supply chain
• De mogelijkheid om het supply-chain-verbeterpotentieel te identificeren
• Ondersteuning om een verbeterpotentieel programma te kunnen starten


Training communicatie

 

Interculturele communicatie

Status: operationeel

 

Christine

Trainer: Christine Verheijden

 

Korte beschrijving inhoud:

Interculturele communicatie is de basis voor internationaal zaken doen. Bewustwording van en waardering voor culturele verschillen zijn nodig om in deze context succesvol te kunnen opereren. Culturele sensitiviteit draagt namelijk bij aan een beter begrip en vermindering van conflicten tussen mensen van verschillende culturen. Tijdens de workshop wordt ingegaan op hoe mensen reageren op culturele verschillen en welke gevoeligheidsfasen (ontwikkeld door Milton Bennett) daarbij een rol spelen. Er zullen diverse voorbeelden worden gegeven om te illustreren dat interculturele communicatie zich naast taal ook focust op sociale attributen, gewoontes en denkpatronen van groepen mensen met verschillende culturele achtergronden. Het begrijpen van culturele verschillen en de effecten die daarmee gepaard gaan staat in deze workshop centraal.

 

Veranderingscommunicatie

Status: in ontwikkeling

 

project management

 

Stakeholder management en communicatie

Status: in ontwikkeling

 

Ga hier naar de evenementenkalender

 

Heeft u een vraag betreffende een of meer van deze trainingen of wilt u er meer over weten? Stuur ons dan een bericht, wij helpen u graag